Committed

To

Connect

BHV cursus online

Geeft u ook om veiligheid én duurzaamheid? Kies dan voor onze volledig online te volgen BHV cursus.

Voldoet aan alle richtlijnen

Voldoet aan de richtlijnen van de Europese (ARBO) wetgeving.

BHV Opleiding is een onderdeel van de Europese richtlijn 89-391/EEG. In Nederland is dit de arbeidsomstandighedenwet (artikel 15) hierin staat uitgelegd welke richtlijnen er gehanteerd moeten worden om te voldoen aan de wetgeving.
Al deze richtlijnen zijn doorgevoerd in de online cursus van Pager Services. Doordat Pager Services de Europese richtlijnen heeft opgevolgd voldoet u na het afronden van de cursus aan de Europese (arbo)wetgeving.

Waarom kiezen voor ons?

U kiest voor Pager Services omdat we voordelige online BHV-cursussen aanbieden. Hierdoor kunnen uw medewerkers de BHV-cursussen volgen wanneer en hoe vaak zij dat zelf willen. Daardoor blijven ze up-to-date over alle ontwikkelingen omtrent veiligheid op de werkvloer.

Daarnaast investeert u ook in het milieu. Want, wist u dat alle BHV-opleiders per jaar ongeveer 1,5 miljoen kilo CO2 uitstoten door blusstoffen en vervoersbewegingen?
En er is geen kans op het viraal overdragen van besmettelijke ziektes zoals covid-19.
Wanneer u kiest voor Pager Services ontvangt u de licenties die u zelf kunt verdelen aan de juiste medewerkers. U kunt altijd de vorderingen volgen van alle gebruikers.
Indien nodig staan onze specialisten voor u klaar om te helpen met het begeleiden van bijvoorbeeld ontruimingsoefeningen.

Erkend Certificaat

Het certificaat van Pager Services voldoet aan alle eisen die de Nederlandse Overheid stelt en is daarom wettelijk erkend.

Een BHV Cursus online is gemakkelijk en verantwoord

Werkgevers die hun personeel een BHV cursus laten volgen kiezen vaak voor een praktische cursus. Hierbij moeten medewerkers of naar een locatie rijden, of de BHV instructeurs komen naar het bedrijf. Dit kost uiteraard geld, er gaan kostbare arbeidsuren verloren en het milieu wordt hierbij belast. Wij vinden dat dit anders kan en hebben daarom de BHV cursus online geïntroduceerd. Dit is een volledige online BHV cursus die medewerkers in hun eigen tijd of onder werktijd kunnen volgen.

Hoe werkt onze online BHV Cursus

Een online BHV cursus volgen is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Nadat u de betreffende werknemers hebt aangemeld kunnen zij direct beginnen met de cursus. Zij krijgen een eigen omgeving, waar zij hun voortgang kunnen bijhouden en ook eventuele andere BHV cursussen kunnen volgen zoals een LEH-, reanimatie- of brandbestrijdingscursus. Ook als werkgever kunt u online de voortgang van de medewerkers volgen. De cursus voldoet volledig aan de Europese en Nederlandse richtlijnen omtrent de Arbowetgeving. Uw medewerkers ontvangen na afloop een wettelijk erkend BHV certificaat. U kiest als werkgever met de online BHV cursus niet alleen voor veiligheid maar ook voor duurzaamheid.

Een BHV cursus online via ons…

Voor werkgevers is de BHV cursus van Pager Services een zeer goede methode om medewerkers een degelijke BHV opleiding te geven. Maar het is ook mogelijk om een BHV cursus of een LEH cursus te volgen zonder dat dit van de werkgever uitgaat. Het is bijvoorbeeld nooit verkeerd om te weten hoe u moet reanimeren. Dit kan altijd en overal goed van pas komen. Juist de stap naar het fysiek aanwezig zijn bij een opleiding zal veel mensen ervan weerhouden om een cursus te volgen. Nu kunt u een BHV cursus online volgen zodat u ook in uw vrije tijd en in eigen tempo een BHV certificaat kunt behalen.

Hoe de online cursus bestellen?

Kies uit onderstaande opties, de cursus en/of module die u wilt gaan behalen. Meldt u vervolgens aan voor de cursus middels het formulier onderaan deze pagina. U kunt de cursus via web uitvoeren of via de app. Na bevestiging krijgt u toegang tot de app. Hierin maakt u een account aan en kunt u aan de slag! De app maakt het leren flexibel en toegankelijk voor iedereen. U heeft altijd toegang en kunt dus leren wanneer het u uitkomt.

Basis BHV

Ons bedrijfshulpverlening programma bevat alle benodigde informatie om iemand in noodgevallen te helpen. Het programma bestaat onder andere uit cursussen zoals Levensreddende Eerste Handelingen (LEH) en Brandveiligheid en Evacuatie training. Leer stap voor stap hoe u in een noodsituatie mensen in veiligheid brengt.

Inhoud:

 • Cursus: Levensreddende Eerste Handelingen (incl. de module Reanimatie met een AED)
 • Cursus: Brandveiligheid en Evacuatie training

Totale duur: 210 minuten

€ 54,-  per persoon per jaar (ex. BTW)

Levensreddende Eerste Handelingen (LEH)

Dompel uzelf onder in onze LEH cursus en leer verschillende technieken om levensreddend te handelen. De cursus behandelt verschillende levensreddende handelingen, zoals reanimeren en een slachtoffer verplaatsen.

Inhoud:

 • Module: Introductie levensreddend handelen
 • Module: Reanimatie met een AED
 • Module: De Rautek greep
 • Module: De Heimlich manoeuvre
 • Module: Hevige bloedingen stoppen
 • Module: De stabiele zijligging
 • Module: De buik-naar-rug methode

Totale duur: 120 minuten

€ 28,-  per persoon per jaar (ex. BTW)

Brandveiligheid en Evacuatie

Leer stapsgewijs over brandveiligheid en hoe u mensen veilig kunt evacueren. Onze cursus Brandveiligheid en Evacuatie leert u, onder andere, brandklassen te onderscheiden en hoe u blusmiddelen effectief kunt inzetten.

Inhoud:

 • Module: Wat is brand?
 • Module: Brandklassen & blusmiddelen
 • Module: Blusmiddelen controleren & gebruiken
 • Module: Evacueren in een noodgeval

Totale duur: 90 minuten

€ 28,-  per persoon per jaar (ex. BTW)

Reanimatie (met AED)

Leer in kleine stappen hoe u iemand met én zonder AED reanimeert volgens de normstellingen van het Rode Kruis en de Hartstichting. Deze module is tevens opgenomen in onze cursus Levensreddende Eerste Handelingen (LEH).

Inhoud:

 • Leer evalueren of reanimatie nodig is
 • Leer reanimeren
 • Leer een AED gebruiken

Totale duur: 40 minuten

€ 14,- per persoon per jaar (ex. BTW)

Reanimatie (zonder AED)

Leer in kleine stappen hoe u iemand met én zonder AED reanimeert volgens de normstellingen van het Rode Kruis en de Hartstichting. Deze module is tevens opgenomen in onze cursus Levensreddende Eerste Handelingen (LEH).

Inhoud:

 • Leer evalueren of reanimatie nodig is
 • Leer reanimeren
 • Leer een AED gebruiken

Totale duur: 40 minuten

€ 14,- per persoon per jaar (ex. BTW)

BHV herhaling

Fris uw kennis op door de herhaling BHV cursus te doen! U krijgt een aantal interactieve video’s te zien waarna u vragen gaat beantwoorden. Dit om uw kennis als BHV’er up-to-date te houden.

Inhoud:

 • Interactieve video’s en controle vragen over Levensreddende Eerste Handelingen (incl. de module Reanimatie met een AED)
 • Interactieve video’s en controle vragen over Brandveiligheid en Evacuatie training

Totale duur: 80 minuten

€ 40,- per persoon per jaar (ex. BTW)